Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Yoğurtlu Patates kaç kalori?

Yoğurtlu Patates kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Yoğurtlu Patates % 48,13 karbonhidrat, % 9,63 protein, % 29,93 yağdan oluşur. Yoğurtlu Patates kaç kalori? Yoğurtlu Patates diyette yenir mi? Yoğurtlu Patates besin değerleri nedir? Yoğurtlu Patates karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Yoğurtlu Patates 148,00 kaloridir. Yoğurtlu Patates içeriğinde 14,14 Karbonhidrat(g), 2,83 Protein(g), 8,79 yağ(g), 3,40 lif(g), 141,50 Sodyum(mg), 488,00 potasyum(mg), 51,75 Kalsiyum(mg), 267,03 A Vitamini(ui), 20,98 C Vitamini(mg), 0,92 ve Demir barındırır. Yoğurtlu Patates kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Yoğurtlu Patates kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

1 haşlanmış patates kaç kalori?

- 1 adet küçük porsiyon yani 100 gram haşlanmış patatesin kalori değeri yaklaşık 93 kaloridir, - 1 adet orta porsiyon yani 200 gram haşlanmış patatesin kalori değeri yaklaşık 183 kaloridir, - 1 adet büyük porsiyon yani 300 gram haşlanmış patates 279 kaloridir.

Diyet yaparken patates salatası yenir mi?

Besin içeriği yönünden zengin ve dengeli olan patates salatasını diyetinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ancak, burda önemli olan kısım eklediğiniz yağ miktarı ve tükettiğiniz porsiyondur. Yaklaşık 1 kase patates salatasını yanında ayran ile tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Patates kavurma kaç kalori?

1 porsiyon haşlanmış patates kavurması 170 kcal. 1 porsiyon yumurtalı haşlanmış patates kavurması 131 kcal. 1 porsiyon mantarlı haşlanmış patates kavurması 135 kcal. 1 porsiyon salçalı haşlanmış patates kavurması 254 kcal.

Yoğurtlu patates püresi nasıl yapılır?

Yoğurtlu Patates Püresi Tarifi Nasıl Yapılır?Patatesler yaklaşık 40 dk tencerede haşlanır.Haşlandıktan sonra patatesler ezilir ve içine patatesler sıcakken tereyağı veya margarin eklenerek iyice karıştırılır.Sosu ve yoğurdu hazırlanır.Patatesler bir küçük boy borcama dökülerek iyice sıkıştırılır.Daha fazla öğe...•28 Tem 2018

SON DAKİKA