Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Zeytinyağlı Patlıcan Dolması kaç kalori?

Zeytinyağlı Patlıcan Dolması kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Zeytinyağlı Patlıcan Dolması % 51,92 karbonhidrat, % 11,11 protein, % 20,44 yağdan oluşur. Zeytinyağlı Patlıcan Dolması kaç kalori? Zeytinyağlı Patlıcan Dolması diyette yenir mi? Zeytinyağlı Patlıcan Dolması besin değerleri nedir? Zeytinyağlı Patlıcan Dolması karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Zeytinyağlı Patlıcan Dolması 184,15 kaloridir. Zeytinyağlı Patlıcan Dolması içeriğinde 21,13 Karbonhidrat(g), 4,52 Protein(g), 8,32 yağ(g), 6,57 lif(g), 80,26 Sodyum(mg), 588,90 potasyum(mg), 73,83 Kalsiyum(mg), 106,11 A Vitamini(ui), 42,73 C Vitamini(mg), 2,24 ve Demir barındırır. Zeytinyağlı Patlıcan Dolması kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Zeytinyağlı Patlıcan Dolması kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Bir orta boy patlıcan dolması kaç kalori?

Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasının 100 gramında 57 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 320 gram Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasında 182 kalori bulunmaktadır. Zeytinyağlı Patlıcan Dolması içeriğinde pirinç bulunduğu için çok sık tüketilmemelidir.

Zeytinyağlı Patlıcan yemeği kaç kalori?

Zeytinyağlı Patlıcan Yemeğinin 100 gramında 37 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 300 gram Zeytinyağlı Patlıcan Yemeğinde 111 kalori bulunmaktadır. Zeytinyağlı patlıcan, 2 sebze 1 yemek kaşığı yağ yerine yenebilir.

Kıymalı Patlıcan Dolması kaç kalori?

Bir adet kıymalı patlıcan dolmada 196 kalori bulunur. Bir adet etli patlıcan dolması 225 kalori olmaktadır. 1 porsiyon kuru patlıcan dolması 318 kaloridir.

Yaş patlıcan dolması nasıl yapılır?

Zeytinyağlı Taze Patlıcan Dolması Tarifi Nasıl Yapılır? Patlıcanlar oyulur yıkanır kararmaması için suda bekletilir. Domates, soğan, sarımsak ve maydanoz ince ince doğranır. Pirinçler yıkanarak süzülür üzerine baharatlar, tuz, yağ salça ve doğranan sebzeler konularak iyice karıştırılarak iç harcı hazırlanır.

SON DAKİKA