Geçtiğimiz üç yılda 400 bine yakın çocuğu sinemayla buluşturan 'Ülker Çocuk Sinema Şenliği', bu yıl da 23 Nisan'ı coşkuyla kutlayacak.
İKİ KURDUN ÖYKÜSÜ
Şenliğin bu seneki filmi 'Alpha ve Omega'nın özel gösterimi önceki gün Party Kids'te gerçekleşti. Cemiyet hayatının ünlü simalarını ve çocuklarını bir araya getiren gösterimde; minikler 'Alpha' ve 'Omega' adında iki kurdun eve dönüş maceralarına tanık oldu. Bu özel gösterime katılanlar arasında sosyetenin ünlü isimleri Revna Demirören, Işıl Reçber, Sedef Karamehmet, Begüm Şen, Reyhan Demirören, Gül Saygı ve Ebru Şallı da vardı.
55 İLDE ÜCRETSİZ SİNEMA
Türkiye'nin her köşesindeki çocuklara sinemayı sevdirmeyi amaçlayan projenin başındaki isimlerden, Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, "Bu yıl 55 ilde ve 157 sinema salonunda ücretsiz gösterim yapacak ve miniklere 100 bin hediye kutusu dağıtacağız. Artvin, Erzincan, Bolu, Hakkari, Mardin, Muş ve Niğde'ye ilk defa gideceğiz. Yıl içinde talep eden okullarda, ücretsiz gösterimlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. Minik sinemaseverler, gösterim yapılacak şehirler ve sinema salonlarıyla ilgili bilgileri www.ulker.com.tr adresinden alabilirler.