Balıkesir'de dün öğlen başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açıyor. İstanbul'u Ege Bölgesi'ne bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle gece ulaşım durdu.
Ekipler, birçok mevkide yolları açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yolda kalan sürücüler ise çalışmaların tamamlanmasını bekliyor.
"18 saattir bekliyoruz"
İstanbul'a gitmek üzere İstanbul'dan dün saat 14.30'da yola çıkan otobüsteki yolculardan Ebru Horasan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 saattir beklediklerini söyledi.
Araçta ağlayanlar olduğunu dile getiren Horasan, bir an önce kurtarılmaları için yardım beklediklerini anlattı.
Türk Kızılayı görevlileri, gece geç saatlerde Pamukçu ve Çanakçı mevkilerinde araçlarda mahsur kalanlara kumanya dağıttı. Sındırgı Belediyesi ekipleri de simit ve çay ikramında bulundu.