6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Enver Aysever kirli tezgahı tek tek anlattı! CHP’yi karıştıracak bomba iddia:

Enver Aysever kirli tezgahı tek tek anlattı! CHP’yi karıştıracak bomba iddia: "İmamoğlu’nun 500 kişilik propaganda ekibi…" | Video

15.12.2022 | 15:19

Enver Aysever 6'lı masayı karıştıracak bir iddia ortaya attı. İBB Başkanı İmamoğlu YSK üyelerine hakaret gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay hapis cezası almış ve siyasi yasak kararı getirilmişti. Kararın ardından İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Saraçhane'de kameralar karşısına geçti. Bu tablonun ardından Aysever CHP'yi ve 6'lı masayı karıştıracak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na karşı İmamoğlu ekibinin bir WhatsApp grubu kurduğunu dile getiren Aysever, WhatsAspp grubuyla başlayan ve Kılıçdaroğlu'ndan gizlenen bilgilerin Meral Akşener'e aktarılarak sürecin tamamlandığını açıkladı. Aysever CHP ve İYİ Parti ekseninde yaşanan adaylık krizini işte böyle gözler önüne serdi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA