6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kazada ölen işçiye halanın ağıdı yürek yaktı

Kazada ölen işçiye halanın ağıdı yürek yaktı

04.09.2019 | 13:02

Suriye'de sözleşmeli er olarak görev yaparken 7 ay öne istifa edip memleketine dönen ve bir fabrikada işe başlayan genç motosikletiyle sabah işe giderken TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti. Gencin halasının ağıtları yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre kaza Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Baklalı Mahallesi'nde meydana geldi.Hüseyin Şimşek (26) Türk Silahlı Kuvvetlerinde sözleşmeli er olarak çalışmaya başladı. Şimşek, Suriye'de görev yaparken bundan 7 ay önce istifa ederek memleketi Adana'ya döndü. Şimşek memleketine dönünce Adana Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada işe başladı. Şimşek bu sabahta Baklalı Mahallesindeki evinden motosikletine binip işe doğru yola çıktı. Şimşek iş yerine az bir süre kala girdiği dönel kavşakta H.S.'nin kullandığı TIR'ın altında kaldı. Tır sürücüsü kazayı fark edip durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Şimşek'in hayatını kaybettiğini saptadı.


Bu sırada kaza duyup olay yerine gelen Şimşek'in mesai arkadaşları da şok oldu. Kısa süre sonra Şimşek'in halası Elif Uğur'da kazayı duyup otomobil ile olay yerine geldi. Yeğenini görmek isteyen Uğur, "Askerde ölmedin burada öldün, orada yatmak sana yakışmıyor yiğidim" diyerek ağıt yakması herkesi ağlattı.


Tır sürücüsü gözaltına alınırken, Şimşek'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA