Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Makbul sinemacılar

Film Festivali 15-21 Kasım arasında düzenlenecek ve pek çok sinema adamı buluşacak orada. Bana gelen bilgilere göre, efsaneler, unutulmayanlar, büyük yıldızlar, devler, prensler, prensesler, mucizeler ve değeri ünü kadar olmasa da hep makbul sinemacı kalmış olanlar. Gençler de araya girince müthiş bir harman yeri oooh!
Peki kimler diye bir de saysak diyorum.
Destek yapımcılar Osman Alkan, Hüseyin Hüsnü Kılıç mesela, sinema tarihçisi Burçak Evren... Eleştirmenler İhsan Kabil, Esin Küçüktepepınar, Alin Taşçıyan. Yönetmenler Nazif Tunç ile Gökhan Yorgancıgil ve akademisyen Hülya Uçansu. Danışma kurulunun destekleri ile hazırlanan festival kapsamında 130 film izleyiciyle buluşacak.

Beğeniye açık

Uzun lafın kısası dostlar, festivalde, usta yönetmenlerin filmleri, bağımsız sinemanın son örnekleri, Türkiye ve dünyadan kısalar ve belgeseller gibi farklı başlıklar altında oluşturulmuş seçkiler, ulusal ve uluslararası yarışma filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Gösterimlerin birçoğu yönetmen ve oyuncuların katılımıyla olurken, gösterim sonrası söyleşiler gerçekleştirilecek. Film gösterimlerinin yanı sıra gerçekleşecek pek çok sergi, seminer, atölye çalışması ve söyleşilerle festival ile Malatyalılar ve sinemaseverler bu yıl da sanat dolu bir hafta geçirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA