Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"İnsan bu otobüse binince inmek istemiyor. Bana ahali bulun da bir iki nutuk atayım!.." (CNN Türk'ün seçim otobüsüne konuk olan Süleyman Demirel'in sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
"İstersen yavaş yavaş hakeme girelim Ziya ağabey..." (Güntekin Onay'ın "Telegol"de sözü hakeme getirme çabası)

BİZİM DECODER
Discovery Channel
'daki "Sıradışı Mühendislikler" belgeselinde New York Metrosu tanıtıldı. 11 Eylül saldırıları sırasında ikiz kulelerin altındaki istasyon büyük hasar görmüştü. Ancak metro yetkilileri daha ilk uçak kuleye çarpar çarpmaz seferleri durdurmuş, bölgeye yakın olan trenlere "olağanüstü hal" rotası çizmiş ve binlerce kişiyi 15 dakika içinde tahliye etmişti. Tahliyenin ardından kuleler çökmüş, 70 ve 80. katlardaki iki dev kolon, yerin 15 metre altındaki istasyonu delip geçmişti. İşte "afet planı" yapmanın ve bunu soğukkanlılıkla uygulamanın yararları. Umarım bu belgeseli; deprem bir yana, kara, yağmura bile teslim olan İstanbul'umuzu yönetenler de izlemiştir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA