Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"BBG'de tanışıyoruz, Biz Evleniyoruz'da evleniyoruz, Karar Anı'nda boşanıyoruz, Film Gibi'de tekrar kavuşuyoruz..." (Beyaz Show'un konuklarından Erdal Demirkıran'ın sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
Reha Muhtar
, "Akademi Türkiye"de şöyle dedi: "Sen de Mücahit'in sevgilisi Fatma'ya amma taktın diyorlar. Fatma'ya takan ben değilim ki, Mücahit!"

BİZİM DECODER
Yarışma programı salgını tüm dünyayı sarmış durumda. Reality TV'de yayınlanan "Kazazedeler" adlı yarışmada ise 10 genç, ıssız bir adada yaşamlarını devam ettirmeye çalışıyorlar. Pes edenler ise eleniyor. Geçen hafta içlerinden biri ahtapot yakaladı. Sözde aşçılıktan anlayan bir diğeri ise ahtapotu hemen parçalayıp, yağda kızarttı. Tabii hiçbiri yiyemedi. Çünkü lastik gibi olmuştu. Bir adada büyümüş biri olarak biraz tecrübem vardır. Kafadan bacaklılardaki laktik asitin çıkartılması için öldükten sonra bir kayaya dakikalarca vurulması, sürtülmesi gerekir. Aksi halde bir lokmasını bütün bir gün çiğneyebilirsiniz. Şimdi size iğrenç gelebilir. Ama ıssız bir adaya düşerseniz, aklınızda bulunsun dedim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA