Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

"Bildiğiniz gibi Arto da Star'da program yaptığı için devlet memuru, hem de üçün biri!" (Mehmet Ali Erbil'in "Şansa Dansa" programındaki sözü)

NE DEMİŞ?
"Bana bu imzayı bir Allah'ın oğlu attıramazdı!" (Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un LİG TV'de canlı yayınlanan basın toplantısındaki sözlerinden)

GAF KÜRSÜSÜ
İskenderun
'dan okurumuz Taha Cankar yazmış: "Kurtlar Vadisi"nde Çakır'ın vurulması olayı gece yarısı medyaya yansıdı. Eren ise olayı son dakika haberlerinden öğrendi. Ama unutulan bir detay vardı. Eren, Show TV'ye geçmeden önce zap yaparken TRT-2'de her zaman ekranın sağ üst köşesinde bulunan saat o sırada 17.03'ü gösteriyordu!

BİZİM DECODER
"Sevdiğiniz insan öldüğünde, sizden ayrılmış mı olur?"
Sorunun yanıtı zor. Eğer bu akşam Digitürk'ün Moviemax kanalında 20.30'da ilk gösterimi yapılacak olan "Sonsuz Aşk" filmini izlerseniz, eminim kafanız iyice karışacak. Film, Doktor Joe Darrow'un (Kevin Costner) trafik kazasında ölmesinden sonra çok sevdiği karısı Emily (Susanna Thompson) ile kurduğu duygusal iletişimi son derece etkileyici bir dille anlatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA