Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Ne Demiş?
"Şu anda maçlar 3-0'ar devam ediyor." (Şansal Büyüka'nın "Maraton"daki sözleri)

Gaf Kürsüsü
Kürsüye destek bu kez okurumuz Murat Buğan'dan geliyor: TRT-1'in sabah haberleri sırasında muhabir Köksal Gökçe, elindeki Eurovision dergisini göstererek şöyle dedi: "Bu dergi ücretsiz satılıyor!"

Bizim Decoder
Discovery Channel'daki "Biz Dünyada Yokken" adlı belgesel tek kelimeyle enfesti. 2 milyon yıl önceki atalarımızın yaşamı, müthiş animasyonlarla canlandırılmıştı. Bu arada bugün dünyada varolmamıza neden olan ilginç tesadüflere de tanık oldum. Homo Erectus'lar meşalelerle geyik sürülerini uçurumlara sürükleyerek avlanıyorlardı. Ama rutubetli ortamlarda ateşleri sönüyordu. Muhtemelen bir gün bir mağara adamı, bir diğerinin yarasını reçineyle iyileştirmeye çalışırken, elindeki reçineli çubuğu ateşe düşürdü. Gördü ki çubuk, mucizevi bir şekilde sürekli yanıyor! Açlık ve donma tehlikesi o anda sona ermişti... Ne dersiniz? "reçineli meşale" de en az ateş ve tekerlek kadar önemli bir buluş değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA