Türkiye'nin en iyi haber sitesi

GÜRCAN BİLGİÇ

Fatih'in takımı

Fatih hoca Milli Takım'a adımını atar atmaz farkını ortaya koydu. Takımlarında "güven" problemi yaşayan Selçuk ve Tümer yeniden ortaya çıktılar. Volkan, Alpay ve İbrahim Toraman yeniden kendilerini buldular.
Terim'in futbolculara birebir yaklaşımı, onlara "ne olduklarını" hatırlatması zaten bilinen bir olay. Ama yeniden bu yüzüyle ortaya çıkması, "Artık gülüyorum, sinirlenmiyorum" demesiyle, milli takımı artık "Fatih'in takımı" olarak izlemeye hazırlanalım.
Kaderini belirleme şansını ellerinden kaçıran bu çocuklar, şimdi dört gözle Yunanistan'ın kaybedeceği puanı bekliyorlar. Arnavutluk maçında daha bir takım, daha farklı oyuncular olarak sahaya çıkacaklardır.
NOT: Bugün Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde Levent Tüzemen ile birlikte 12:00'de Merkez Kitaplar'ın standında sizinle buluşacağız. İyi sohbeti özleyenleri bekleriz.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.