Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe şanslıydı

Fenerbahçe kupaya çok yakın. Dün gece çok zor bir galibiyet aldılar ama hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçı için de çok fazla hırpalandılar. Önce şunu söyleyelim; Alex ve Emre olmayınca Fenerbahçe sıradanlaşıyor. Hücum organizasyonları azalıyor, duran topları iyi kullanamıyor ve üstelik garip ama orta sahanın direnci de düşüveriyor. İki gol atan F.Bahçe'nin tek gol pozisyonu maçın ilk yarısındaki Sow'un kafa vuruşu. Yoksa diğer goller için fazla bir şey söyleyemiyoruz. Cristian'ın golü Gökhan'ın hatası. Tuttuğu topu elinden kaçırdı. İşte bu gol bana göre dün gecenin kırılma anı. Çünkü Fenerbahçe ilk yarı çok kötü oynamış, üstelik mağlup duruma düşmüş ve ikinci yarının hemen başında da Ziegler'in büyük hatasından gelen golle Kayseri farkı ikiye çıkartmıştı. Bu dakikadan sonra F.Bahçe'nin maçı kurtarması mucizelere bağlıydı ki bu mucizenin ilk sinyalini Cristian'ın golü verdi. Bu gol Fenerbahçe'yi maça bağladı.

ÖZGÜR YANKAYA SONUCA ETKİ ETTİ
Amrabat, Troisi ve Kujovic biraz daha becerikli olsa dün gece F.Bahçe'nin işi bitmişti. Aslında kötü oynamadılar ama yakaladıkları pozisyonlardan birini gole çevirebilseler F.Bahçe'nin tüm direnci bitecekti. Bu golden sonra Kocaman doğru değişiklikler yaptı. Bienvenu ve Semih oyuna girdi. Kocaman 'Bulursam bu oyuncuların tecrübe ve yetenekleriyle golü bulabilirim' diye düşündü ve bu düşüncesi son dakikada gerçekleşti. Sow tilki gibi golü koklayıp F.Bahçe'yi uzatmalara taşıdı.
Hakem Özgür Yankaya çok iyi bir maç yönetmiş olmasına rağmen sonuca çok etki eden bir hata yaptı. 90'da F.Bahçe'nin golünün hemen öncesinde hem kendisinin hem de yardımcının önünde Kayserili Furkan'a çok açık bir faul yapıldı. Yankaya faul değil aut verdi. Top döndü ve gol oldu. İşte o faulü vermemek Türk hakemliğinin ağır psikolojik baskı altında kaldığında nasıl teslim olduğunun göstergesidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA