Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Cristian Baroni!..

HAFTA içi 120 dakikalık korkunç bir mücadeleyi veren takım Fenerbahçe mi yoksa Trabzonspor muydu anlayamadık. Maça baktığımızda Trabzonspor'un üzerinden silindir geçmiş gibi oldu. İlk dakikadan son dakikaya kadar futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadılar. Sahada Fenerbahçe klasiği vardı. Pas yaptılar, pozisyon buldular ve haklı bir galibiyet aldılar.
Önce Cristian'dan bahsetmek lazım. Dün gece mutlak maçın adamıydı. Gol attı, çok zor bir gol attırdı ve karşılaşmaya damgasını vurdu. Sow, oyun başında Fenerbahçe'yi öne geçirebilirdi. Kaleci Tolga kurtarmasa daha maçın başında Fenerbahçe skoru lehine çevirecekti, ama olmadı. Gökhan'ın şutu direkten döndü ve nihayetinde de Cristian'ın yaklaşık 20-25 metreden vuruşu gol oldu.
İlk yarıya Trabzonspor'da Zokora dışında neredeyse tüm oyuncular sıfıra yakın oynadılar. İki pas yapamadılar, ileride topu tutamadılar. Böyle olunca da yüzde 65'e 35'lik, böylesi bir derbide çok sık rastlanmayacak bir topla oynama oranı ortaya çıktı. Trabzon'un ikinci yarıda toparlanacağını düşündük. İlk yarıda hiçbir şey yapmayan Olcan çıktı, yerine Cech girdi. Serkan da orta sahaya kaydırıldı ama değişen hiç bir şey olmadı. F.Bahçe yine topla istediğini yapan takım oldu ve Trabzonspor sürklase ettiler.

YILDIRIM İYİ MAÇ YÖNETTİ
İşte bu dakikalarda Colman orta sahaya yakın bir yerde topu kaptırıverdi. Cristian aldı aprazdan ve rakip defans arasından Sow'un önüne bıraktı. Sow da golü yapıp maçı bitiriverdi. Bu golden hemen sonra aslında maçta kritik bir an var. Emre'nin hatasından yararlanan Serkan, kaleci Volkan'la karşı karşıya kaldığında golü yapsa çok şey değişir miydi bilmiyoruz ama geriye kalan dakikalarda Fenerbahçe stres yaşayabilirdi. Serkan'ın bu vuruşunu tıpkı ilk yarıda Tolga'nın Sow'un vuruşunu çıkardığı gibi Volkan mükemmel çıkardı. Hakem Bülent Yıldırım birkaç hata yaptı ama asla sonuca etki etmedi. Onun için de genelde başarılı bir yönetim gösterdi diyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA