Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Demirören-Koç-Özdemir

Günlerdir sosyal paylaşım sitelerinde korkunç bir iddia dolaşıyor. Peşinen söyleyeyim ben bu iddiaya inanmıyorum. Sözüm ona, Yıldırım Demirören, Ali Koç ve Nihat Özdemir bir hafta, 10 gün önce oturmuşlar ve tabiri caizse tezgahı kurmuşlar. İddia edilen tezgah şu: Koç ve Özdemir, TFF Başkanı Demirören'den Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine sokmasını talep etmişler, Etik Kurulu'nu kendilerinin halledeceklerini söylemişler, UEFA'yı da bilahare çözeceklerini ifade etmişler. Demirören de, önce direnmiş, sonra da bu isteği kabul edip Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine sokmuş. Bu iddia hem korkunç hem de sonuçları çok ağır olabilecek bir potansiyele sahip.
Belirttiğim gibi ben buna inanmıyorum. Ama bu durumda Demirören, Koç ve Özdemir'e düşen şu: Derhal açıklama yapmalılar. Böyle bir pazarlığın olmadığını sert bir dille futbol kamuoyuna söylemeliler. Şeffaf toplumlarda bu tür açıklamalar çok ama çok önemlidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA