Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Şike sahaya inmiş

Demirören, açıklamasında "Ne mutlu bize ki, şikenin sahaya inmediğini gördük" demişti. Oysa Disiplin Kurulu kararına baktığımızda şikenin İbrahim Akın vasıtasıyla sahaya indiğini rahatlıkla görüyoruz. Çünkü İbrahim Akın'ın üç yıllık cezasının nedeni Fenerbahçe-İBB maçının sonucu etkilemek şeklinde açıklandı. Bu ne demektir? İbrahim Akın, belli bir menfati cebine koyup maça çıkmış ve maçın sonucuna etki etmiş. Yine Disiplin Kurulu kararlarına baktığımızda bu menfaati ona sağlayan Ahmet Çelebi imiş. Peki Ahmet Çelebi kim? Sivasspor yöneticisi ve Fenerbahçe kongre üyesi... Ve daha da korkuncu Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu'nun yedek yönetim kurulu üyesi...
Olay burada kesiliyor. Araştıran ya da soran yok. Ahmet Çelebi'ye "Al bu parayı, git İbrahim Akın'a ver. O da oynamasın" diyen kim? İlhan Ekşioğlu mu, yoksa Sivasspor camiası mı, yoksa Mehmet Ali Aydınlar mı? Yoksa kim?
Duruma baktığımızda gerçekten Türk futbolunda her türlü rezillik içiçe girmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA