Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Bal... Peynir... Kaz yağı

Nereye baksanız "Balcı... Kaşarcı." Onlar da "Sezonu" bekliyorlar... Karın yağmasını.
Öz Koçaklar... Büyük Zavotlar... Paşa Mandıra... Zeliha'nın Bal Kaşar Evi... Latifoğlu... Ömür Mandıra... Eren Mandıra... Deniz Gıda... Kars'ta "Bal ve peynir" satan çok.
Murat Koçak'la sohbet ediyorduk... "Zeliha Bal Kaşar Evi'nin sahibi" Zeliha Akdemir de geldi.
"İşler nasıl" dedik.
Murat "Gün günü tutmuyor... Ama çok şükür... Yarından umutluyuz" cevabını verdi.
Eski kaşar 23, taze kaşar 20 lira. "Gravyer 50."
Petek bal 25 lira... "Süzme bal 40."
Kaz yağı... Kilosu 40 lira... "Tencereye yarım kaşık atın, yemeğe kaz eti kokusu versin."
Peynirin balın çoğu "Dışarıya" gidiyor... Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir'den "Sipariş yağıyor."
Kış turizmi ile birlikte... "Satışta patlama yaşanıyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA