Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Hepimiz kardeşiz

Bugün 19.00'daki G.Birliği-Ankaraspor derbisi öncesi Melih Gökçek, "Ankara kulüpleri kardeş takımlardır. Birbirimizi desteklemeliyiz" dedi

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek bugünkü Ankara derbisi öncesi taraftarları centilmenliğe çağırdı. Maç öncesi G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav şunları söyledi: "Ankaraspor'un lige çıkması onur vericidir. Çünkü 3 Ankara takımı Süper Lig'de oynuyor. Seyircilerimizin bu maçlarda iyi oynayanları desteklemesi lazım. Ankaraspor güçlü bir kadro kurdu. Maç kolay değil. Takımın başında bizde de görev yapmış çok değerli Samet Aybaba var. Spor yazarları turnuvasında bizi yendiler. Ancak takımım rövanşı alacak güçte. İki takıma da başarılar diliyorum."

Boliç sakatlandı
G.Birliği'nde Erkan ve Boliç sakat, Mustafa Gürsel ise kırmızı kart cezalısı. Hafta içerisinde oynadığı milli maçta sakatlanan Boliç'in gelecek hafta UEFA Kupası'nda Rijeka ile oynanacak maçta da oynayamayacağı açıklandı. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek ise, "Daha önce de söyledim. Ankara takımları kardeş takımlardır. Birbirimizi eleştiriyoruz ama bu eleştiriler her zaman fair-play çerçevesinde olmuş ve olmaya da devam edecektir. Birbirimizi desteklemeliyiz. Bu uygulamaya da herkes uymalı. Önemli olan Ankara'nın yücelmesi" şeklinde konuştu.

G.BİRLİĞİ-B.B.ANKARA
Stat: Stat:
Ankara 19 Mayıs
Saat: Saat: 19.00
TV Yayını: TV Yayını: Yok
Hakemler: Hakemler: Bülent Yıldırım
Gençlerbirliği: Ömer - Ali
Tandoğan, Ümit, El Saka, Filip
Mehmet, Sedat, Skoko, Gtari -
Mustafa Özkan, Youla
B.B.Ankaraspor: Şenol -
Hasan, Gökmen, İsmail,
Wederson - Tita, Hürriyet, Yusuf,
Molnar - Bülent, Jaba


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA