Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Reyting Kartal'ı

Beşiktaş maçları nefes kesmeye başladı. Futbol adına ne ararsan var. Meşin yuvarlak Guti, Quaresma gibi dünya yıldızlarının önünde bir o kalede bir bu kalede. Sadece takım bol pozisyona girmekle kalmıyor, bir o kadar da rakibine veriyor. Hem coşku hem keyif var, hem de gerilim. Anlayacağınız bol adrenalin.
Futbola büyük yatarımlar yapan Lig TV'de önemli, pozitif değişiklikler oluyor. Genel Müdür Kadir Kardaş'a nacizane bir tavsiyem var. Haftanın en canlı, en namlı maçı yerine Beşiktaş'ın maçlarını koysunlar! Sonra diğerlerini sıralasınlar! Çünkü bol pozisyon bulan, belki de ligin gol rekorlarını altüst edecek Gutili, Quaresma'lı, Aurelio'lu bu Beşiktaş'ı her takım taraftarı keyifle izler. Bu kadar pozisyon bulup bir o kadarda veren başka takım şu anda ligimizde var mı?
Neresinden tutsanız heyecan, neresinden baksanız reyting! Helsinki maçı da öyleydi. Rakip takımın 3 topu direkten döndü, 4 tanesi de Cenk'ten. Ancak Beşiktaş maçı 4-0 kazandı.
Beşiktaş bu yapısıyla dengesiz bir görüntü çizse de kazanmaya devam ediyor. Dün sahneye önce Cenk çıktı. Muhteşem oynadı, sahanın yıldızıydı. Sevgili Rüştü 1 yıldır söylediğin, "Cenk'i ben önerdim. Mutlaka alınması lazım" sözünde ne kadar haklıymışsın. Sana da seni mahcup etmeyen Cenk'e de büyük alkış. Kalede Cenk, Rüştü ya da Hakan devleştiği müddetçe sorun yok. Çünkü Quaresma atıyor, Guti, Holosko atmaya başladı. Bakın Necip de eksik kalmıyor. Bu yüzden sorun olmaz. Ancak her takım Helsinki gibi zayıf da olmaz. Bu yüzden orta sahaya bir ayar bir denge gelmeli. Özellikle dün defans kim ne derse desin İbrahim Üzülmez ve Toraman'ı aradı. Onların varlığı defansı toparlıyor. Bu arada maçtan sonra Necip "Nihat Abi ile idmanda bir ara özel olarak çalışmıştık" deyince golün anlamı çok daha büyük oldu. Aurelio geldi Necip'in önü kesilir mi diye kaygılananlara hak vermek gerek. Ancak Necip böyle oynamaya devam eder ve savaşırsa o formayı kimse alamaz.
Aurelio transferi çok akıllı ve stratejik. Schuster'in elini rahatlatacak bir karar. Bu transfer Necip'ten çok Ernst'i düşündürsün. Çünkü yıldızların varlığı ve 6+2 nedeniyle Schuster'in Necip+Aurelio ikilisine şans vermesi mecburi gözüküyor. Hep birlikte göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA