Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Teşekkürler Süleyman Abi

Kulübümüz yeni tesisini açarken, buraya Sayın Süleyman Seba'nın ismini verdi. Bu Beşiktaş camiasının kendisini bugünlere getiren büyük başkanına en güzel teşekkür şekli. Ben Beşiktaş kulübünde Süleyman abi ile 12 yıl çalıştım. 'Abi' diyorum, çünkü biz başkanımıza "Süleyman abi" diye hitap ederdik. Çalıştığı yönetici arkadaşlarına ve kulüp çalışanlarına önem veren, teknik ekibe ve oyuncularına kimliklerinin ötesinde bireysel olarak saygı gösteren yapısından dolayı bazen başkanınız gibi mesafeli, bazen ağabeyiniz gibi samimi, bazen de size kızan öğretmeniniz gibi azarlayıcı olurdu.
Süleyman abinin başkanlık döneminde ' Beşiktaşlılık duruşu' nu , takım olabilmeyi, istikrarın önemini, verilen kararların arkasında durabilmeyi, hiçbir kişisel menfaatin Beşiktaş'ın önüne geçemeyeceğini, diğer camialara saygı göstermeyi ve onlardan saygı görmeyi, başarı için her yolun mübah olmadığını gördük ve öğrendik.
Beşiktaş'tan ayrıldığı noktada ise arkasında şampiyonluklar, kupalar, rekorlar, kulüp binaları, antrenman tesisleri, itibar ve saygınlık bıraktı. Ben de Sevgili Başkanım'a onun Beşiktaşlılık felsefesini ve ideallerini paylaşan biri olarak, bize bıraktığı tüm bu güzellikler için "Teşekkürler Süleyman abi" diyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA