Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Yemekteyiz' ünlü isimleri yarıştırırsa...

Son dönemin en fazla ilgi gören yarışması Yemekteyiz'de eğer ünlüler yarışsaydı ne olurdu? İşte hayal gücümün kısık ateşinde pişirdiklerim:
İBRAHİM TATLISES: Mangal üstadı olarak bilinir. Otel odasında mangal yaptığı için yangın alarmının çalmasına neden olduğu rivayet edilir. Özel uçağına ocakbaşı yaptırıp, baca taktıracağı konuşulur. Yarışsaydı, millet parmaklarını yiyip, protezle dolaşmak zorunda kalırdı. Tatlıses Lahmacun'dan getirttiklerini "Ben yaptım" diye sofraya koysa, faul yapmış olur muydu acaba?
DERYA BAYKAL: Pilava koyduğu her nohut tanesini kurdele ile süslerdi. Ekmek dilimlerini tek tek dantel örtülere sarar, pilavın pirinçlerini her tanesi ayrı renk olacak şekilde boyardı. Sofrası öyle süslü olurdu ki, millet çatal-bıçağını bile bulamazdı.
ALİŞAN: "Beach Dürüm" mönüsüyle iddialı olurdu. Kum taneleriyle tatlandırılmış Adana Dürüm'den çıkan gıcırtılı sesler sofrada müthiş bir akustik oluştururdu.
RECEP İVEDİK: Yaptığı yemeklerden kıl çıkması kaçınılmaz olurdu.
UĞUR DÜNDAR: Manavdan aldığı elmaları bile iki gün boyunca sirkeli suda bekleten, merdivenaltı gıda imalatçılarının korkulu rüyası Uğur Dündar'ın mönüsünde sanırım sadece "serum" olurdu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA