Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

60'lık Dedeman tekrar baba olmuş!

Geçen yıl üçüncü torununu kucağına alan 60 yaşındaki Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, üçüncü kez 'baba' olmuş da haberimiz olmamış!
34 yıl sonra Murat Bey'e tekrar baba olma mutluluğunu yaşatan, 2004 yılından bu yana flört ettiği Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova. 36 yaşındaki kızı Banu Dedeman'dan sonra, Murat Bey'i bir kız babası daha yapan Olga Hanım, New York'ta doğurduğu ve halen geri dönmediği için olsa gerek, haberi bize biraz rötarlı geldi! Murat Dedeman ile Olga Shylova, New York'ta doğan kızlarına Satin adını vermiş.

ÇOCUK DOĞDU AMA HENÜZ NİKAH YOK!
Duydum ki, Shylova için 2004'te 30 yıllık eşi Şanver Hanım'dan boşanan Murat Bey, henüz 'önce bebek, sonra nikah' modasına uymamış! Satin'i nüfusuna alan Murat Dedeman, Shylova'ya henüz nikah kıymamış!
Bu arada 36 yaşındaki kızı Banu Dedeman'dan bir, 34 yaşındaki oğlu Rıfat Dedeman'dan da iki erkek torunu olan Murat Bey'in torunlarından küçük bir kızı olmuş oldu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA