Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete 2 bin TL verip hareme girecek!

Dizi izleme furyası son birkaç yıldır ortadirekten sosyeteye de sıçramıştı!
Dizikolik sosyetiklerin müptelası olduğu dizilerden biri de 'Muhteşem Yüzyıl'. Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını ekrana taşıyan ve çoğunlukla haremde geçen dizinin hayranı olan sosyetiklerin, dizi setini görmek için can attıklarını duyuyordum; öğrendim ki 4 Haziran'da muradlarına ereceklermiş! Dizinin yapımcısı TIMS Productions, dizinin çekildiği hareme girmek için can atan sosyetiklerden o kadar çok istek almış ki, sonunda bir sosyal sorumluluk projesiyle sosyetenin gönlünü etmeye karar vermiş!

CARİYELER KARŞILAYACAK
Yapım şirketi, kimsesiz çocukların barındığı Bolluca Çocuk Köyü yararına, çekimlerin yapıldığı TEM Stüdyoları'ndaki 'Muhteşem Yüzyıl' setini 4 Haziran'da sosyeteye açacakmış.
Sete girip Sultan Süleyman ile Hürrem Sultan'ın halvet odasından cariyelerin yatak odalarına kadar haremin her yerini gezecek olan sosyete, oyuncularla da tanışacakmış. Davetlileri cariyelerin karşılayacağı bu muhteşem davetin bedeli 2 bin liraymış. Yalnız 2 bin lira veren herkes de hareme giremeyecekmiş; harem gezisi 100 kişi ile sınırlıymış. O yüzden de sosyetikler hareme girebilmek için birbirini yiyormuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA