Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

183 kişi gönüllü bir 'o' bedelli!

Türkiye'nin en ünlü işadamlarının ve sosyetenin en seçkin isimlerinin ÇABA Derneği (Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği) yararına oyunculuğa soyunup rol kesmesi herkesin dilinde... Ayşegül Dinçkök'ten Ali Ağaoğlu'na, Türkan Sabancı'dan Cihan Kamer'e kadar ünlü isimlerin içinde bir tiyatrocunun yattığı, sosyetedeki sohbetlerde ilk sırayı alıyor ama ben bir şey öğrendim ki, ilk sırayı kapacağından şüphem yok! Ünlülerin oyunculuğunu konuşturduğu skeçleri yazan Gani Müjde bu iş için para almış!!!

HERKES BEŞ KURUŞ ALMADAN KATILDI
72'si sahnede, 111'i sahne arkasında görev alan toplam 183 kişi, tamamen yardım amaçlı olduğu için beş kuruş almazken; bir tek Gani Müjde'nin para almasına açıkçası şaştım kaldım.
Türk ekonomisine yön veren işadamlarının, onca işleri güçleri arasında iki ay boyunca provadan provaya koşması, sosyetenin ünlü isimlerinin işlerinden, eşlerinden ve çocuklarından vakit çalıp rolüne çalışması, oyunun yönetmeni Ali Sunal'ın ise iki ay boyunca, onca önemli isimle skeçleri sahneye koymak için ter dökmesi ve hiçbiri bundan bir karşılık beklemezken Gani Müjde'nin Tükenmez Kalem adlı ekibiyle yazdığı 6 skeç için para alması sanırım şık olmadı!
Projede görev alanlara ve 250 lira verip salonu dolduran bin 800 kişiye, ÇABA Derneği'ne kazandırdıkları 450 bin lira için kocaman bir alkış gönderiyorum.
Gani Bey'e de gani gani para diliyorum!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA