Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

15 milyon'luk € gösteri

STFA'nın veliahtları Sezai, Nur ve Alp Taşkent kardeşler; paraya kıyıp kendilerine gemi misali, 45 metrelik üç katlı ultra lüks bir yat yaptırmış.
Nur Taşkent'in fikir babası olduğu, Hollandalı mimarların çizdiği ve Hollanda'da inşa edilen 'Orient Star' adlı ultra lüks yatın; Taşkent kardeşlere yaklaşık 15 milyon Euro'ya mal olduğu konuşuluyor.

DAVETLİLERİN ÇOĞU YURT DIŞINDAN GELDİ
Sezai Bey; hem işlerinin yoğunluğu nedeniyle 23 Nisan'da kutlayamadığı 46'ncı doğum günü, hem de yeni yatlarının suya indirilişi şerefine Bodrum'da 'Yaza Merhaba' partisi verdi. Bodrum'da üç gün, üç gece süren partiye çoğu yurt dışından gelen 200 kişi katıldı.
Yatta yaklaşık 30 kişi kalırken, diğer misafirler de Bodrum'daki muhtelif otellere yerleştirildi. Sezai Bey, sadece 35 Türk'ün katıldığı ve cumadan pazartesiye kadar süren partisinde çalmak üzere; İbizalı üç DJ getirtmiş! Sezai Bey'in yatında, Maça Kızı'nda ve Mimoza'da gerçekleşen kutlamalar ve ultra lüks yat; Bodrum'da dilden dile dolaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA