Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fabregas’ın evini Çak dekore edecek

Jennifer Lopez, Paris Hilton ve Jessica Alba gibi dünyaca ünlü isimler için yaptığı özel tasarımlarla tanınan dekoratör Şafak Çak'ın kapısını bu kez Monaco'da top koşturan dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Cesc Fabregas çalmış. Daha doğrusu; Instagram'da Jennifer Lopez ve Paris Hilton'u takip eden ve onların Şafak Çak için yaptıkları güzel yorumlar üzerine Çak'ı takibe alan Fabregas'ın eşi Daniella Semaan, Çak ile irtibata geçmiş. Eşi bu yılın başında Chelsea'den Monaco'ya transfer olan ve 3.5 yıl ailesiyle Monaco'da yaşayacak olan Daniella Semaan, yeni evlerinin salonunu ve oyun odasını Şafak Çak'ın dekore etmesini istemiş.

TÜRK MALI KULLANACAK
Önceki gün karşılaştığım Şafak Çak, önümüzdeki ayın ortasında Monaco'ya gideceklerini ve salon ile oyun odasındaki tüm ürünlerin Türk malı olacağını söyledi. Şu anda kumaşların üretildiğini söyleyen Çak, Fabregas'ın en yakın arkadaşının Messi olduğunu, belki Messi için de bir şeyler tasarlayabileceğini belirtti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA