Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cem Yılmaz hayranları Kıbrıs’ta buluştu

Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus adlı yeni gösterisini izlemek için hafta sonu Kıbrıs'taydım. Yılmaz, Londra'da prömiyerini yaptığı, İstanbul'da TİM Show Center'da sahnelediği gösterisi ile Kıbrıslıların karşısına çıktı. Kıbrıs turizmine yeni soluk getiren Concorde Luxury Resort'ta sahneye çıkan Yılmaz'a çok büyük ilgi vardı. Kıbrıslıların yanı sıra İstanbul, İzmir, Adana gibi illerden de birçok kişi Yılmaz'ı izlemek için Kıbrıs'a gelmişti.

TARKAN'I TAKLİT ETTİ
Bin kişilik Concorde Gösteri Merkezi'nde bir kişilik bile boş yer yoktu. 1 saat 45 dakika sahnede kalan Yılmaz; Tarkan, Mustafa Sandal, Zafer Algöz gibi sanatçı dostlarına da takıldığı gösterisiyle büyük alkış aldı. En büyük reaksiyonu da Tarkan'ın dansını taklit edip şarkısının sözlerine takıldığı bölümde aldı. Ağabeyi ve oğluyla ilgili komik hikayeler de anlatan Yılmaz'ın, büyük istek üzerine 11 Mayıs'ta tekrar Kıbrıs'a gidip yine Concorde Luxury Resort'ta sahneye çıkacağını öğrendim. Hafta sonundaki gösterisi için 250 kişilik bekleme listesi oluşan Yılmaz bu ilgiyi hak ediyor. O, büyük komedyen ama 9 yıl aradan sonra beklentim daha büyüktü. Beklentimi yükselten Londra'daki gösterisini izleyen meslek büyüklerimin yazdıklarıydı ama olgunluk dönemini yaşayan Yılmaz beni biraz hayal kırıklığına uğrattı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA