Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

5 yıllık aşk sona erdi

1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör ile iş insanı Melih Özkan'ın Kasım 2015'te başlayan ilişkileri mazide kaldı! Evet, yanlış okumadınız… Beş yıllık ilişkilerine Ocak ayında üçüncü kez nazar değen aşıklar, Melih Bey'in 8 Mayıs'taki 57'nci doğum gününde dördüncü kez barış çubuklarını tüttürmeyi başarmıştı.

31 Mart'taki 50'nci doğum gününde "Bu yıl kendime önce sağlık, sonra da harika bir aşk diliyorum" diyen Şebnem Hanım, ayına Melih Bey ile barışınca, 'Kaderindeki aşk yine Melih Bey ile olanıymış' diye yazmış, hatta 'Evlenebilirler' diye de eklemiştim. Ama görünen o ki, öyle değilmiş! Haberi duyduğumda aradığım Şebnem Hanım, ayrılığı doğruladı. Dostça ayrıldıklarını ve nedeninin de aralarındaki sevginin bitmesi olduğunu söyledi. Ne diyelim; Allah ikisinin de yolunu açık etsin.

Kızları için riske girdiler
Ziya-Esra Oflaz Güvenkaya çifti, kızlarının eğitimi için gittikleri Londra'da Covid-19'a yakalanmış, Türkiye'de günlerce yoğun bakımda kalmışlardı. Çok uzun ve zorlu bir sürecin ardından sağlıklarına kavuşan ailenin, her gün yaklaşık iki bin kişinin virüse yakalandığı, sağlık sisteminin çok kötü olduğu Londra'ya geri döndüğünü öğrenince şaşırdım! Meğer çiftin kızları Almila, geçen yıl İngiltere'nin en iyi okullarından birine kabul edilmiş. Okul, devam mecburiyeti getirince mecburen dönmek zorunda kalmışlar. "Dualarla başladık" diyen ve eğitim için riske giren Esra Hanım'ın da, ailesinin de Allah yardımcısı olsun.

Boğaz'da
'Can'lı kutlama
Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç ile ünlü sanatçı Sibel Can'ın dostluğu -en azından benim bildiğim- 15 yıl eskiye dayanıyor. Sibel Can, daha Mustafa Koç'un sağlığında, Caroline Hanım'ın Kandilli'deki köşklerinde verdiği davetlerin gediklilerinden biriydi. Anlaşılan Can, Koç'un ortağı Banu Yentür'le de yakın dost. Çünkü üçü geçtiğimiz akşam bir araya gelip Banu Yentür'ün doğum gününü kutladılar. Üç arkadaş, önce teknede Boğaz keyfi yaptı, sonra da bir restoranda yemek yedi.

Birinci yaşını
ziyaretçileriyle kutlayacak
Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, 6 kuşaktır yerlisi oldukları Eskişehir'de, 10 milyon dolar harcayıp OMMOdunpazarı Modern Müze'yi hayata geçirmişti. Tabanca'nın 500 dostunun şahitliğinde geçen yıl bugün hayata geçen OMM, yıldönümünü sanatseverlerle karşılayacak. Müze bugün ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayacak. Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası müzenin yıldönümüne özel mini bir konser verecek. OMM'u, Eskişehir'e ve Türkiye'ye kazandıran Erol Bey'e bir kez daha kocaman bir alkış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA