Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanma haberi yalan çıktı işte gerçek!

Cem Hakko'nun Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı Pia Hakko Yeşil ile dört yıllık eşi Kerim Yeşil'in boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti önceki ay bir gazetede. Haberi okuyunca çok şaşırmıştım! Çünkü dört yıllık flörtün ardından Ağustos 2016'da Four Seasons Bosphorus Hotel'de muhteşem bir düğünle evlenen ve ardından da Mikonos'un en popüler mekanı Scorpios'ta düğün daveti veren çiftin mutluluğu yıllardır herkesin dilindeydi.

Pandemi yüzünden aylarca süren ev karantinasının ardından ülkemizde ve dünyada boşanma davaları patladığı için, Yeşil çiftinin evliliğinin de pandemiye kurban gittiğini düşünmüştüm! Ancak çıkan haber, sadece bir balondan ibaretmiş! O balon da önceki gün patladı! Pia Hakko-Kerim Yeşil çifti, önceki gün Bebek sahilinde mutlu-mesut yürüyüş yaparken muhabir arkadaşım Ersin Al'ın objektifine yansıdı. Mutlu çiftlerin ayrıldıkları yolunda dedikodu çıkarmak kimin ne işine yarıyor anlamıyorum doğrusu. Yeşil çifti umarım hep mutlu olur.

BU YIL BÖYLE OLDU!
İş insanı Erdal Acar, 2016 yazında kendisinden 25 yaş küçük Kardelen Acar ile evlenmiş, senesine de kızları Derin'i kucaklarına almışlardı. Önceki gün Derin'in 3'üncü doğum günüydü. Ancak Acar çifti Covid- 19 nedeniyle Derin'in yeni yaşını aile arasında ufak bir partiyle kutladı. Kardelen Hanım, kızının doğum gününden kareleri, "Evde sadece anne, baba, anneanne ve kardeşleri aramızda kutluyoruz... Umarım seneye bu kötü günler biter de bütün sevdiklerimiz, ailemiz ve dostlarımız hep beraber kutlamak nasip olur" notuyla paylaştı.

'Karasal Yaşam' için tabana kuvvet

TikTok'un Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları konusunda farkındalık yaratmak için başlattığı koşu etkinliklerine Burcu Esmersoy da katıldı. Ünlü sunucu, 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'ndan biri olan 'Karasal Yaşam' için koştu. 17 dakika 17 saniye koşup bu konuda farkındalık yaratmaya çalışan Burcu Esmersoy, "Ormanlarımız yok oluyor. Yerine yenilerini koymamız gerekiyor. Bu konuda hepimize görev düşüyor" dedi.

Yaya
geçidinde otomobil çarpmış
Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı'nın (EKAV) kurucusu, cemiyet hayatının sevilen ismi İnci Aksoy'un resmen ölümden döndüğünü öğrendim! Beşiktaş'ta yaya geçidinden karşıdan karşıya geçen İnci Hanım'a otomobil çarpmış, kalçası kırılmış. Hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan İnci Hanım, 15 gün boyunca hastanede yatmış. Önceki gün "Geçmiş olsun" demek için aradığım İnci Hanım, "Bugün taburcu olup eve döndüm şükürler olsun. Allah beterinden korudu. Hayatta kalamayabilirdim; buna da şükür" dedi. Gerçekten İnci Hanım'ın verilmiş sadakası varmış; çok geçmiş olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA