Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

24 saat durmayan kayak, müzik ve eğlence

Kar sezonu açıldığında, insanın içini tuhaf bir huzur kaplıyor sanki, yağan kar tüm kötülüklerin üzerini örtecekmiş gibi bir his. İşte bu hissi Palandöken'in gözdesi Sway Hotels, X-Class Winter Season Opening partisiyle kutladık bu yıl. Mercedes Benz X-Class'ın ana sponsorluğunda gerçekleşen sezon açılışında gündüz kayak, akşam eğlence ile tüm kötülüklerin beyaza büründüğü, hiç bitmesin istediğimiz bir hafta sonuydu.
Sezon nasıl başlarsa öyle devam eder. Bizim başlangıcımız; Sway Hotels'in yenilenen Apres Ski XTeras barında Bengü Beker ve Baran Bayraktar'ın performanslarıyla, Tai the Percussionist, DJ Can Hatipoğlu ve DJ Tankut Karakurt'un eğlencesiyle oldu.

EĞITIME DESTEK
Müzik de, kayak da 24 saat hiç durmadı, çünkü kayak sadece gündüz değil gece de yapılabiliyor.
Gece kayağı, insanın hayatındaki en adrenalin dolu deneyimlerden biri.
Müzik dinlemek, kayak yapmak bir yana, şahane insanlarla da tanıştım. Apres Ski'de karşılaştığım Eda Kosif'ten Çaba Derneği için yürüttükleri projeleri dinledim.
Elazığ'da bir okul açacak ve Doha'da alışveriş festivali gerçekleştireceklermiş. Etkinliklerden elde edilen gelirle; ilkokul, anaokulu, çocuk ve gençlik merkezleri yapılıyor, bu kurumlarda eğitim gören çocuk ve gençlere de yardımda bulunuluyor.
Böyle güzel amaçların çoğalması dileğiyle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA