Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Serenay alkışı hak ediyor

'İkimizin Yerine'; Serenay Sarıkaya'nın ilk sinema filmi.
Arkasında yönetmen Umur Turagay, yanında Nejat İşler ve Zerrin Tekindor var. 'İkimizin Yerine'; büyük bir sınav ve gerçek bir çatışmayı anlatıyor.
Filmde ya Serenay'ın oyunculuğu yetersiz bulunacak, ya da alnının akıyla, tüm yeteneğini ortaya koyacaktı. Serenay o kadar korkusuz ki, yarattığı karakterin cılız kalan hiçbir tarafı göze çarpmıyor ve alkışı fazlasıyla hak ediyor. Filmin en can alıcı karakteri ise;
Zerrin Tekindor'un canlandırdığı şizofrenik, manik anne.
Filmin sonunda öyle büyük bir şaşırtmaca var ki, 'Bunu hiç düşünemezdim be!' diyeceksiniz. Peki Serenay'ın yeni dizisinde partneri kim olacak? Kafalardaki soru bu. Bugüne kadar genç, yakışıklı ve herkesin aşık olduğu oyuncularla TV ekranındaydı Serenay...
Ama 'İkimizin Yerine'den sonra; bu sefer kendi liginin dışına çıkıp, gençlik dizilerinden mezun olup karşısında deneyimli, olgun ve iyi bir oyuncu isteyecektir karşısında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA