Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kadın erkeğe evlenme teklif eder mi?

Günlerdir bu mevzu sosyal medyada, radyolarda konuşuluyor. Konuya dair her fikre açığım ancak bana kalırsa bu erkeğin görevi. Sonrasında zaten yuvayı dişi kuş yapıyor.



Geçtiğimiz günlerde Şeyda Bal isimli bir hanımefendi erkek arkadaşına evlenme teklif ettiği kareyi twitter da paylaşıyor ve o günün mevzusu oluyor. Ve teklifine aldığını evet cevabından sonra şöyle yazıyor: "Genelde erkeklerden beklenen teklifin heyecanını ve zorluğunu bizzat yaşadım. Gerçekten çok heyecanlı bir durum. Cinsiyet rollerinin olmadığı beraberlikler diliyorum herkese." Çiftimize mutluluklar diliyorum ancak ben bu rolü erkeklere bırakıyorum.



Şimdi detoks zamanı!
Kilolar verildi, saç ekim işlemlerim yapıldı sanırım karantinadan en sağlıklı ben çıkıyorum. Benimle aynı kafada olanlar nerede parmak kaldırsın. Şimdi sırada wellness klinikleri var. Bodrum Le Meridien'e ışınlanıyorum. Bir hafta içerisinde son düzlüğe çıkıyorum. Ve ardından yaza hazırım. Halen gaza gelmediyseniz bugün başlayın. Hadi şimdi sıra sizde.

Dubai'de aşı oldun mu?
Dubai uçağına bindiğim anda kabin memuru arkadaşlar sordu Dubai'ye aşı olmak için mi gittin? O da nereden çıktı dedikten sonra öğrendim ki Dubai'ye aşı olmak için gidenler varmış. Yani bir nevi aşı turizmi başlamış. Ben döndüğümde öğrendim bu detayı. Bilseydim öncesinde bütçeme uygun gelseydi, olurdum. Neden olmayayım ki?



İstanbul mekanları Bodrum'a transfer oluyor!

Yeniköy'ün özgün ve yeni nesil balıkçısı Azur, Yalıkavak'ta açılıyor. Tüm ekip hummalı bir çalışma içerisinde. Kendine özel sahili olan Azur'u gün batımı keyfinde yakalayın. Mekanın kardeşi Marcel'de bu yazını Gökçebel mevkiinde geçirecek. Art arda İstanbul mekanlarının Bodrum'a göç ettiğini duyduğumuz günlerde bakalım başka ne sürprizler duyacağız?

Rezervasyonumuz doldu sonraki haftaya!
Şehrin popüler restoranlarında son durum ne? Tüm rezervasyonlar dolu hem de bir hafta boyunca. Hem sosyal mesafe hem kişi sayısı hem de saat kısıtlaması yüzünden tüm Arnavutköy hattındaki balıkçılar'dan Papermoon'a kadar ne yazık ki yerimiz yok cevabı veriyor. Hatırı sayılır müşterisi, müdavimi de olsanız bekleme listesine adınızı yazdırın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA