Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Netflix’e karşı onurlu duruş

Sinemacılar arasında ikilik çıkarıp ortalığı birbirine katan Netflix’ten yeni bir rezalet daha! Gazeteciler, Hakan Muhafız dizisi gösterimi öncesi kendilerine terbiyesizlik yapan görevlilere tepki gösterip platforma ‘Rezilflix’ adını taktı

ERGEN BİR ZÜPPE GİBİ DAVRANIYOR

Dijital TV platformu Netflix'i, parasıyla istediği her şeyi halledebileceğini düşünen ergen züppelere benzetiyorum. Sanıyor ki herkes ona muhtaç, herkes emir eri... Netflix, geçtiğimiz aylarda verdiği sözde durmayıp Organize İşler Sazan Sarmalı filmini erkenden yayına sokup sinema dünyasını karıştırmıştı.

MEDYA EMİR ERİNİZ DEĞİL

Yapımcılar arasında ikilik çıkaran bu platform, bu kez de Türkiye'nin en itibarlı festivalini mahvetti. Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezon galasını yapacağı gecede medya çalışanlarını küçücük alana hapsedip onlara bir de komut vermeye kalktı. Allah'tan gazeteciler onurlu durup tavır koydu. "Biz senin emir erin değiliz" dedi. Bu mesleki dayanışma takdir topladı ve her türlü övgüyü hak etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA