Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Yasağı çiğne parti parti gez sonra ‘negatifim’ diye afra tafra yap!

Şevval Şahin ve Öykü Çelik... Belki yazabileceğim daha birçok isim var ama bu ikili, pişkinlikleri ile gündemden düşmüyor. Pandemi döneminde yasak olmasına rağmen korona partilerinde boy gösterip sonrasında negatif test sonuçları ile ahkam kesen ikilinin tavırları gerçekten sinir bozucu... Önce Şevval Şahin, 'Ne var yani, partide 10 kişi vardı' diye zırvalayıp soluğu yurt dışında almıştı, şimdi de Öykü Çelik parti parti gezdikten sonra negatif çıkan testini gösterip bir ton afra tafra yapıp paylaşımlarını sonlandırdı.

Yahu ortada bu denli zor bir süreç varken, yasaklara uyup partilere gitmemeniz gerekirken, bir de sizlerin bu artistlik tavırları ile uğraşıyoruz! İnsanlara eziyet çektirmek gibi bir yükümlülüğünüz mü var sizin? Bu sevimsiz hareketlerinizle ne elde etmeye çalıştığınızı anlamak gerçekten çok zor!

Duyarlı sanatçı böyle olunur!

Müzikte profesyonel olarak 27'nci yılını dolduran Kurtalan Ekspres'in 10 yıllık üyesi Bülent Güven, Almanya'da pandemi döneminde ağır iş kaybı yaşayan müzisyenlere yardım niteliğinde başlatılan Anadolu Rock Aid adlı projeye verdiği 'Fukara' adlı parça ile ilgi görmüştü.

'Fukara'yı pandemi döneminde sıkıntı çeken, işsiz kalan, parasızlıktan enstrümanını satan, ailesini geçindiremeyen tüm müzisyenlere ithaf eden Bülent Güven, şimdi de SMA Tip 1 hastası minik Öykü'nün tedavisi için 'Umutlar' adlı bir parça yapıp gelirini bağışladı. Video klibini 11 yaşındaki Elif Duru Yaşar'ın oluşturduğu 'Umutlar' şarkısının hem Öykü'ye, hem de SMA Tip 1 hastası çocuklarımızın hepsine umut olması dileğiyle...

Hiç estetik değildi!

Son zamanlarda ünlülerin kendi isimleri ile yarattıkları ürünlerin tanıtımı boyut atladı. Kozmetik işine giren ünlüler arasına giren Gülşah Saraçoğlu'nun yeni çıkardığı şampuanının tanıtımı için duşa girip saçlarını yıkaması hiç de estetik olmayan görüntülere sebebiyet verdi. Bu sahneleri izleyince 'İyi ki ürün şampuanmış, ya başka bir ürün olsaydı?' demekten kendimi alamadım.

Yabancı ünlülerin Türk sevdası

Dünyaca ünlü isimlerin Türk tasarımcılarla ve saçmakyaj sanatçıları ile çalışması oldukça moda... Bu kervana son katılan saç tasarımcısı Orkun Baykut oldu. Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Ariana Grande, etnik ve modern çizgileri bir araya getireceği sahne şovları ve klip çekimleri için Orkun Baykut ile anlaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA