Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Tasma kolyeler geri döndü

90'lı yıllardaki choker stili kolyeleri hatırlıyor musunuz? Plastik materyalli, streç tasmalar 90'lara damgasını vurmuş, günlük yaşamın ve özel davetlerin vazgeçilmezi olmuştu. Bu nostaljik parça, bugünlerde moda sahnesine geri döndü.
Nasıl kombinlendiğini bile hatırlamakta güçlük çektiğimiz bu kolyeler, bu yaza ve sonbahara imzalarını atmak üzere karşımızdalar.
Yenilenen choker kolyeler, yalnızca plastikten ibaret değil.
Metal, deri, kumaştan yapılmış ya da taşlarla süslü olanları var. Bu tasma kolyeler; 90'larda grunge havasını yansıtsa da, şimdi lüks detayları ve görünümleriyle şık kadınlara hitap ediyor.
Bu değişimden çok mutlu olduğumu söylemeliyim.

YILDIZLARIN DA TERCİHİ
Taylor Swift, Kate Hudson ve Rosie Huntington- Whiteley gibi isimlerin kırmızı halıda sıkça tercih ettiği choker kolyeleri en çok Rihanna ve Kendall Jenner'da görüyoruz. Son dönemde gece-gündüz bu tarz bir kolyeyle görüntülenen Kendall Jenner; bıkana kadar choker'dan vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Rihanna içinse bu kolyeler yeni bir trend değil, zamansız stilin bir parçası gibi.
Asi ve çekici bir görünüm vâdeden tasma kolyelerden bir tane değil, gece ve gündüz kullanmak için birkaç çeşit edinmenizi tavsiye ederim. Trendi kaçırmayın, pişman olmayın derim.

HEMEN DENEYİN
Evinizde bulunan bir kurdeleye ya da boynunuzu rahatsız etmeyecek bir ipe, en sevdiğiniz kolye ucunu geçirin ve boynunuzun arkasında bir fiyonk atın. İşte bu kadar; choker kolyeniz hazır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA