Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tarkan'ın saçı

İster 'Tarkan The Ten Ten' makarası yapsınlar. İster beğenmeyip burun kıvırsınlar. İster 'Tarkan Son Mohikan' dalgasını geçsinler. 'Tarkan şaşırdı, Tarkan hadiseyi iyice karıştırdı' desinler. Desinler de desinler. Birileri yenilik yapar, birileri de devamlı 'der' zaten. Onlar hep derler... Yeni Tarkan konumuz; yanları kısacık, önü havaya kalkık saçları. Rihanna havaları... Vayy! Bayıldım! Çok beğendim. 10 puan! 10 puan! Kuaförü Yıldırım Özdemir'in de demeçlediği gibi 'müthiş eğlenceli' olmuş. Ve evet! Yine Özdemir'den alıntı yaparsak; Tarkan'ın eğlenmesi lazım... Onun gibi isimler eğlensin, korkmasın, denesin, yanılsın ki biz de aynısını yapmak için cesaret bulalım.

GÜNDEM YARATTI

Hazır ayaktayken belirtmeden geçemiciiiim; Tarkan'a zayıflık çok yakışıyor. Çünkü o, ne kadar zayıflarsa o kadar güzelleşen, seksileşen insanlardan. Fotoğraflarda ilk göze çarpan da etinden budundan kurtulmuş hali. Alkış! Gelelim üst tarafa... Bir saç da Amerika'lardan Türkiye'nin gündemine birinci sayfalardan giriyorsa, herkes onu konuşuyorsa bence başarılıdır. Üstelik yakışmış! Şimdi Tarkan'dan dört gözle başka bir yenilik bekliyoruz. Megastarımızın saçında gösterdiği yenilikçiliği, değişimi ve özgürlüğü yeni albümünde de göstermesi tek dileğimiz. Seni özledik Tarkan!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA