Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Başkası olma kendin ol!

Buyrun Pınar Salahoğlu'ndan birkaç öneri:

Bedeli ne olursa olsun sadece kendiniz olun.
Bu özgürlüğünüzü ilan etmek demektir.
Kanatlarınızın büyük olmasına değil, içinizdeki cesaretin ortaya çıkmasına ihtiyacınız var sadece.
Kendinizi bilin. Zihninizin, kalbinizin sesini duymanıza engel olacak kadar konuşmasına izin vermeyin.
Dünyevi her şeyden taviz verin ama kendiniz olmaktan asla. Yolunuzda yürürken en yakınınıza koyduğunuz herkes size ışık olsun.
Var oldukları ve var olduğun için şükredin. Sınavlarınız size insanlarla geliyor. Gelen her sınav, fark edip başarıyla geçtiğinizde sizi kendi tekamül yolunuzda bir üst basamağa taşıyacak.
Sadece sevin. Yargılamayın, farz etmeyin ve daima sorun.

DOĞRU ZAMAN MI?
Kişisel gelişim eğitimine gitmeden önce 'Benim neye ihtiyacım var?' sorusunu sorun.
Hangi eğitim başlığı ve içeriği, benim ihtiyacımı karşılar? Doğru zaman mı? Eğitimi veren kişi ya da kurum kim? Kişinin deneyimi ne/ne kadar? Her eğitimin bir içselleştirme süreci var.
Sindirmek ve sindirdiğini kendine katıp devam etmek. Üst üste eğitim almak birçok şeyi havada bırakır. Kendinize zaman verin.
Koçun ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) onaylı olup olmadığına dikkat edin.
Çünkü koçluk ayna tutmak demek. Size ayna tutacak kişiyi seçmek çok basit değil. İyi bir koç, ücretsiz tanışma seansı yapar.
O seansta enerjinizin uyumlanıp uyumlanmadığını anlayabilirsiniz. Eğer kalbiniz ferah değilse yön değiştirin. Ta ki istediğiniz aynanızı bulana kadar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA