Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Mc yandı valla!

McDonald's'ta bir şeyler yemeyeli ne kadar olmuştur? Saymadım sayamadım; uzuuun yıllar... Zaten pek hamburger insanı değilim.
(Mecburen tabii ki; kimse enginarı, kabağı sevdasından yemiyor, sağlık bu sağlık!)
Hamburger yiyeceksem de, gider gözümün önünde taze taze yapılanını seçerim. Misal, İstanbul'da onlarca nefis ve taze burger yapan yer var. Neyse... Gelelim neden McDonald's topuna girdiğime... İnternette gezerken bir haber okudum. Efendim McDonald's, Amerika'daki tüm şubelerinde antibiyotik içeren tavukları kaldırmış. Vaaaaayyy, büyük atak! Zaten sırf bu yüzden yıllardır tavuk yemiyorum. (Ben de bir halt yemiyorum, çok sıkıcıyım!) Basıyorlar tavuklara ilaçları, hormonları, antibiyotikleri... Eh organiğini bulmak çok zor. Fakat bu operasyondan sonra Mcseverler ayaklanmış, 'Madem Amerika'da tavukları düzelttiniz, şimdi bütün dünyada McDonald's ürünlerini doğal, katkısız, antibiyotiksiz yapın' diye.
Hadi bakalım, Demet Akalın! McDonald's da organiğe sırtını yaslarsa, gıda sektörüne büyük değişiklikler geliyor demektir. Gelsin tabii, gelsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA