Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Ezber bozan ünlü düğünü

Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun düğünü şu ana kadarki ünlü düğünleri içinde en konuşulanı, en tartışılanı oldu. Çünkü o kadar çevresi için evlenenleri gördük ki; Neslihan ve Kadir'in doğal halleri, ezberleri bozdu, düğünleri de unutulmaz bir düğün olarak tarihe geçti. Salona girişleri de, nikah memuruna 'Evet' demeleri de, pasta kesmeleri de çok coşkulu ve doğaldı. Her anları oynak mı oynak, tuhaf bir enerji patlaması içindeydi. Ünlü konuklar ön plana çıkmıyor, düğünde kimin neyi çektiği, sosyal medyada neyi paylaştığı hiç umursanmıyordu. Önlemsiz, rahat, oluruna bırakılmış bir ünlü düğünüydü.
Neslihan, gelinlik seçimini en popüler gelinlik markası Berta Bridal'dan yana kullanmış. Ama ben ikinci gelinliğini daha çok sevdim; hani pasta keserken oynadığı video var ya; işte orada giydiği Zeynep Tosun imzalı gelinliğini. Sosyal medyada benim de paylaştığım o video, maşallah 1 milyon kez görüntülendi.
Binlerce olumlu-olumsuz yorum da cabası; konuş konuş bitmedi. Çünkü sadece kendileri için düğün yapan, coşan, şöhretlerini umursamayan, çılgın mı çılgın bir gelinle damat vardı karşımızda. Her günleri böyle geçer umarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA