Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Buruk bir Kızılhaç balosu

Avrupa'nın en önemli yardım etkinliği olan Kızılhaç Balosu'nun 68'incisi; Monako Prensi II. Albert ve eşi Prenses Charlene'in evsahipliğinde, dünya sosyetesinden 800 seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Gecede toplanan bağışlar, dünyadaki terör mağdurlarına ve ailelerine yardım etmek amacıyla kullanılacak. Yaşanan terör saldırıları yüzünden bu seneki balonun neşesiz geçtiği, fotoğraflardan bile belli oluyor. Acaba Prenses Charlene'in her an ağlayacakmış gibi duran yüz ifadesi bu yüzden mi, yoksa kadıncağız evliliğindeki sorunlar yüzünden dünyaya SOS mi veriyor, bilemedim.
Baloya Türkiye'den giden davetliler arasında en tanınanlar; Feryal Gülman ve Nedret Taciroğlu. Nedret Taciroğlu çok zayıflamış; harika görünüyor. Ama sanki saçlarıyla sorun yaşamış. Feryal Gülman, baloda giydiği Monique Lhuillier elbisesini ilk, 2011 senesinde bir yaz düğününde giymişti. Alınan değerli parçaların seneler sonra bile kullanıldığını görmek hoşuma gidiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA