Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Milano’da Serenay Sarıkaya rüzgarı

Milano'daki Bvlgari davetinin ikinci gününde resmen Serenay Sarıkaya rüzgarı esti. Gün içerisinde giydiği tüm görünümlerde o kadar iyiydi ki ilk günün hayal kırıklığını hepimize unutturdu ve ben buradayım dedi! Miu Miu markasından kombiniyle çok şıktı ve tarzıyla uyum içindeydi. Bir sonraki gelen görünümünde çıtayı daha da yukarı çıkarttı ve kendine hayran bırakmayı başardı.

İpek saten pantolon gömlek takımıyla şahane görünüyordu. Özellikle gözlük seçimi tam yerindeydi. Gala gecesinde giydiği siyah straples elbisesi, markanın yeni Magnifica koleksiyonundan gösterişli takılarıyla da göz kamaştırıcıydı. Makyajının yoğunluğu ve takılarının gösterişi elbisenin sadeliğini dengeliyordu. Öz güvenli ve kendinden emin duruşu da şıklığını tamamlayan en önemli unsurdu.

SES GETİREN 1 NİŞAN VE 1 DÜĞÜN
Pırıl Çetindoğan ve sevgilisi Gökhan Kokuludağ geçtiğimiz günlerde sade bir kutlamayla nişanlandı. Çetindoğan'ın nişan elbisesi için tercihi Nedo markasından yana olmuş. Elbisenin modeli zarif, işçiliğinin kalitesi de ortada. Tercih ettiği saç modeli de elbisenin havasına uygun. Bir tek ayakkabı seçiminde daha az taşlı ve platformsuz bir model seçseydi daha mı iyi olurdu diye düşündüm. Genel olarak çok hoş. Genç çifte mutluluklar. Ve Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer'in düğününe geçiyorum.

Nazlı Çarmıklı'nın üzerinde artık klasikleşmiş bir Özgür Masur gelinliği görüyorsunuz. Sosyal medyada gelinlik, modaseverleri ikiye böldü. Bir kesim çok yakıştırırken bir kesim de gelin için ağır bir seçim olarak gördü. Benim fikrime gelirsek; bu tarz gösterişli detaylara sahip gelinlikleri taşıyabilmek hiç kolay değildir. Nazlı Çarmıklı zoru başarmış. Çifte mutluluklar dilerim.

BÜYÜLEDİ
Bir ödül gecesine katılan Alina Boz şıklığı ve duru güzelliğiyle haftanın en beğenilen ünlüsü oldu. Salih Balta imzalı straples elbisesini o kadar sade kullanmış ki doğal güzelliğiyle elbisenin dingin modeli birleşince ortaya muazzam bir uyum çıkmış.

Tabii düzgün fiziğinin de payını belirtmeden olmaz. Ayakkabı seçimi ise en doğru seçim olmuş. Uzun zamandır bir ünlümüzden bu kadar etkileyici bir görüntü almamıştım. Umarım stili değişmez ve bu duru zarafetini korumayı başarır.

HARRY STYLES KOZMETİK
Harry Styles da diğer birçok ünlü gibi kendi güzellik markasını çıkartıyor. Çünkü maliyeti düşük, kârı yüksek bir sektör. Markasının ismi 'Pleased As' olacak. Bu isim 'As pleased as Punch' deyiminden geliyor. Bünyesinde kozmetik ürünlerini bulunduracak olan marka tabii ki de herkese hitap edecek. Tam da Styles'dan bekleneceği gibi.

Maskülenlik ve feminenlik arasındaki o çizgiyi şahane bir şekilde yakalayacağına inanıyorum. Açıkçası Jennifer Lopez'in eski nişanlısı Alex Rodriguez'in kozmetik markası haberinden sonra Harry Styles'ın güzellik sektörüne atılıyor olması vizyon bakımından içimi rahatlattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA