Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nihat'ın Elızabeth fotoğrafını abartmayın

Ünlülerin şu twitter mesajları artık basın bülteni tadı vermeye başladı... Zekice bir yöntem aslında... Basından arkadaşlarla dolu twitter sayfana yaz olayını, anında haber olsun... Sen de ipe sapa gelmez durumlar hakkında basına bülten geçen adam olmaktan kurtul. Nihat Odabaşı'nın Emirates uçağında yaşadığı koltuk krizinden bahsediyorum... Hani Nihat, Mauritus'tan dönerken business class'taki yerini asistanına vermişler, o da ortalığı karıştırmış ve 'tehlikeli yolcu' konumuna düşmüştü... Olayı bir de Emirates çalışanlarından dinlemek lazım diyeceğim ama bu şirketin Türkiye müdürü, Nihat'a kıyak olsun diye ekomonik class'taki yerini, business class'a upgrade ettirmiş. Tahminime göre olay şöyle de gerçekleşmiş olabilir: Emirates'in Türkiye müdürü, hem Nihat'ın hem de asistanının yerlerini upgrade ettirmiştir ama bir koltuk boşalmıştır. O da asistana denk gelmiştir.

O ARTIK BİR EV KADINI
Doğrusu o asistanın yerinde olmak istemezdim. Düşünsenize patronunuz sizinle koltuğunuzu değiştirmek istiyor ama hostesler izin vermiyor, olay çıkıyor (Ee koskoca Emirates'in business class'ı bu! Dolmuş değil ki, yer değiştiresin) ve patronunuz ekonomik class'a şutlanıyor. Patronunuz ekonomik class'ta panik atak krizi geçirirken siz nasıl businnes class'ın tadını çıkarabilirsiniz ki... Nihat'ın uçuş korkusuna gelince... Evet, böyle bir sorunu var ama anlatılan öyküde fazla abartılı duruyor. Giderken ekonomik class'ta uçmadı mı bu arkadaş? Bir de şu Elizabeth Hurley olayı var... Kadın modelliği, sinemayı bıraktı. Zengin bir adamla evlenip çoluk çocuğa karıştı. Artık ev hanımı modunda yaşıyor ve arada yaptırdığı estetik operasyonlarla da İngiliz tabloid basınının espri konusu oluyor. Yani Nihat, onun fotoğraflarını çekti diye yeri göğü inletmenin, birinci sayfadan fotoğraflar vermenin alemi yok. Bu arada Nihat, Elizabeth'in fotoğraflarını niye çekti? Bir de onu öğrensek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA