Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şahan Gökbakar, Jack Nicholson'a mı özendi?

Gözünü seveyim; şu basketbolun... Bir anda Türkiye'nin imajını değiştirdi. Devlet büyükleri, sanatçılar ve sporcular maçı bir arada izledi. Seyirciler arasında hiçbir taşkınlık olmadı, küfür de azdı. Böyle bir tabloyu en son hangi futbol maçında gördünüz? Göremezsiniz! Çünkü Türkiye'de futbolun kontrolü, sevimsiz insanların elinde. Futbol kültürü eşittir kahve kültürü! Bizim futbolcular; işe önce NTV muhabiri ve 12 Dev Adam'ın sarmaş dolaş yaptıkları röportajlardan ders alarak başlamalılar... Öyle gazetecilere el-kol hareketi yapmakla sporcu olunmuyor!

CELEBRITY OLMAK...
Futbol yorumcuları ve spikerlerden ev ödevi olarak; Murat Murathanoğlu ve İhsan Bayülken'in muhteşem sunumlarını özetleyen bir kompozisyon yazmalarını istiyorum. Gelelim maçtaki en ilginç görüntüye... Şahan Gökbakar'ın ABD'li oyuncu Andre Iguodala'ya bağırması, Assocoiated Press'e bile haber konusu oldu. Bu kare bile sevimli! Şahan'ın bu hali, bana koyu bir Lakers taraftarı olan Jack Nicholson'ı hatırlattı. Şahan'ın Jack Abi'ye özenip özenmemesi tabii ki, işin geyik kısmı. Umarım diğer maçlara da aynı ilgiyi gösterir. Celebrity olmak biraz da böyle bir şey!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA