Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şahan'ın Cem Yılmaz taktiği

Kelebek'ten Onur Baştürk "Sanki Cem Yılmaz ile aranızda sürekli bir itiş kakış var gibi" demiş. Şahan Gökbakar da yanıtlamış:
" Bu bir satış stratejisi aslında. BMW varsa Mercedes'in de mutlaka olması gerektiği gibi... Bu ikisi birbiriyle illa ki çarpışacak. Dünyada da böyle, bizde de. Gülben-Hülya gibi. Böyle bir ikili mutlaka yaratılır. Bu ikilinin bundan hiç haberi de olmayabilir."
Şahan diğer sorularda ise Cem'i üstü kapalı eleştirmiş ancak kendisini eleştirmesini doğru bulmamış hatta "Bana kimse abilik yapamaz" falan demiş...
Dikkat ediyor musunuz, hep Şahan Cem'den bahsediyor. Cem'in hiç Şahan hakkında konuştuğunu duydunuz mu?
"Gazeteci sormuş Şahan da yanıtlıyor" diyebilirsiniz. Ancak Cem'e de aynı mevzu hep soruluyor ama o kapattırıyor teybi "Böyle bir şey yok, olmayanı da sormayın" diyor.

KİM BMW, KİM HACI MURAT?
Şahan da bir Cem Yılmaz takıntısı var mı bilmiyorum. Benim asıl takıldığım nokta; Şahan'ın nedense hep yeni bir filmi vizyona gireceği zaman Cem'den bahsediyor olması!
Nedenini de kendi aslında "Bu bir satış stratejisi" diyerek açıklamış.
Filmin vizyon tarihi yaklaştı mı, atıyor polemik sobasına odunu... Bir de odunu usturuplu atıyor, sanki aralarında BMWMercedes benzeri bir kapışma varmış havası yaratıyor.
Kimin BMW, kimin Ferrari, kimin Hacı Murat olduğuna halk karar verse daha iyi olmaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA