Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Reha Muhtar sağlık yazarı oldu

"Ölüm korkusu böbrek yetmezliğine yol açıyor", "Bel fıtığının nedeni..." "Hamile kalamamak", "Memede kistin nedeni 'erkekler bir işe yaramaz' duygusu!", "Diyabetin nedeni gurur", "Kanserin nedeni ve önlemi..."

Bunların hepsi bir köşe yazarının yazı başlıkları! Kim acaba? Osman Müftüoğlu mu? Hayır! Esra Tüzün de değil... Reha Muhtar'ın efendim bu yazı başlıkları! Muhtar'ın son dönemde kendini sağlıklı yaşamaya adadığını biliyoruz da; artık Vatan'ın sağlık yazarından daha çok fıtıktan ve diyabetten bahsetmeye başladı.
Muhtar sağlık yazısı yazmadığı zamanlarda ise "Çocuğunuzun dâhi olduğunu nasıl anlarsınız?", "Bayram sabahında şükür demesini bilmek!" gibi light mevzular ya da futbol yazıyor.
Tamam, Muhtar bir siyaset yazarı değil ama bir ana gazete yazarı bu kadar da gündemden uzak kalmaz ki? Gençliğindeki sivilcelerden bile bahsediyor ama ülke gündemine dair hiç topa girmiyor. Ee TV kanalı açmak kolay değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA