Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Al Sahnelere Taşı Beni'

Ülker Albeni çikolatasının Keremcem, Zara ve Özlem Tekin'li son reklam kampanyası 'Al Sahnelere Taşı Beni' ses yetenek yarışmasıyla anlam kazandı. Albeni'nin hem markasını hem de reklam kampanyasını Türkiye Müzik Ödülleri'yle bütünleştirecek bir ses yetenek yarışma düzenlemesinden müzik endüstrisi de karlı çıkacak.

YENİ YETENEKLER ÇIKABİLİR
'Al Sahnelere Taşı Beni' yarışması için açılan Facebook sayfasına ilgi yoğun. Amatör şarkıcılar sürekli müzik videolarını yüklüyorlar.
Keremcem, Zara, Özlem Tekin ve müzik direktörü Feyyaz Kuruş'tan oluşan jüri, izledikleri videolardan seçtikleri 15 yarışmacıyı 15 Mart'ta açıklayacaklar. Bu tarihten itibaren 15 finalist, KralPOP TV'de yayınlanacak programlarda jüri önünde yarışacaklar ve en sonunda finale kalan üç ses, Türkiye Müzik Ödülleri'nde sahne alacak.
Ekranlarda uzunca bir süredir müzik yarışmaları düzenleniyor. Bu yarışmaların tek derdi reyting olduğu için yıldız çıkaramıyorlar.
'Al Sahnelere Taşı Beni' reyting odaklı olmadığı için belki bir yıldız çıkar diye bu yarışmayı önemsiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA