Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nobel'li Orhan'ın dramı!

Haber 'Karolin Fişekçi, Orhan Pamuk'u bir balıkçıda bastı' diye çıktı ama video görüntülerinde yaşananlar, baskından çok tacizi andırıyor.
Fişekçi, eski sevgilisinin (Pamuk bunu reddediyor!) masasına davetsiz oturuyor, atıyor elini yazarın omzuna bir şeyler anlatıyor. Masada Pamuk'un dostları da var. Pamuk, cep telefonuyla görüntülendiğini fark edip kaçıyor. Fişekçi de Pamuk'u engellemeye çalışıyor; iki eli belinde "Dur otur, gitme, cevap ver" diyor.

KAROLİN'İN YAPTIĞI TACİZ
Şimdi bunu Pamuk yapsa, tacizci damgası yer, lanetlenir. Fişekçi yapınca mavra konusu oluyor.
Fişekçi, üç yıl önce New York'ta Pamuk'la kol kola görüntülenince "Orhan, patlamaya hazır bir volkan gibiydi. İkimiz de çetin ceviz insanlarız, bu hoşuma gidiyor" diye gazetelere konuşmuş ve bir anda popüler olmuştu. Pamuk'tan önce Fişekçi'yi kaç kişi tanıyordu acaba? Ayrıca neden Pamuk'u üç yıl sonra bastı?
Sen git Nobel'i kazan, dünyaca ünlü bir yazar ol ama bir kadın yüzünden karizman çizilsin! Ee Atatürk bile boşuna "Ordular yönettim, bir kadını yönetemedim" demedi! Kadınlar asla yönetilmez. Hele söylendiği gibi 'patlamaya hazır volkan gibi' bir ilişki yaşayıp sonra haberler çıkınca avukatına 'Bu kadını New York'ta bir AVM'de görmüştüm, sonra bir daha görmedim. Yaptığı açıklamalar gerçek dışı' benzeri bir açıklama yayınlatırsan, kadının intikamı da kötü olur!
Tabii bu, 'Kadırgalı Karolin'in Pamuk'u taciz edip gündeme gelmeye çalıştığı gerçeğini de değiştirmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA