Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Köfte dumanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'ndaki Metallica konserinde izleyiciler köfte dumanına boğulmuş.
Maçlarda, konserlerde satılan tükürük köftesinin tadı bir başkadır. Ne hikmetse toz, toprak köftenin lezzetine lezzet katar. Yemesi güzel de, dumanı kötü.
Justin Timberlake konseriyle ilgili izlenim yazımda da bu sorundan bahsetmiştim; sadece üniversiteye girişteki köfte arabalarında değil, stadın kale arkası bölümünde de köfte, sucuk satılıyordu.

İTÜ STADI ÇOK KÜÇÜK
Köfte kokusu ve dumanı, Timberlake konserinin cool havasını bozmuştu. Metallica konserinin 40 bini aşkın izleyiciyi toplaması ve akabindeki köfteci artışı, İTÜ Stadyumu'ndaki sorunları daha net ortaya çıkardı. İTÜ Stadyumu; hem küçük, hem de akustiği bozuk.
İstanbul'da Metallica, Madonna konserleri gibi dev organizasyonlar için uygun stat yok aslında.
Türk Telekom Arena'da siyasi mitingler ve Madonna konseri sırasında zemin bozulduğundan bu yana konser verilmiyor.
Şükrü Saracoğlu'nda da zeminin bozulur korkusuyla konser yapılmıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı desen, kimse oraya gitmeyi ve eve dönüş çilesini çekmeyi göze almıyor. Kasımpaşa'nın stadı ise küçük.
İnşaatı devam eden Vodafone Arena'nın aynı zamanda eğlence ve konser kompleksi olacağı söyleniyor. Acaba burada dev konserler verilebilecek mi? Stadın zemini bozulacak mı? Bekleyip göreceğiz.
Özetle; şu anda İstanbul'da dev konserler için uygun bir stadyum yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA