Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Instagram'da evlilik sözleşmesi

Gülben Çelik, nikah fotoğraflarını paylaşırken Instagram'a şu notu düştü:
"Önce 'Güven' dedi, 'Aşktan önce gelir, kabul mü?' dedi. 'Evet' dedim. Sonra 'Saygı' dedi, 'Kabul mü?' 'Evet' dedim. 'Senin anneliğin, benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz' dedi. 'Kabul mü?' diye sormadı. 'Elini hiç bırakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek, aile olmak demektir. Sevgili olmayı, ailemizin çatısında yaşayalım. Senin gülün bende hiç solmayacak, söz' dedi. 'Kalbim' dedim. Soyadı artık soyadım, Çelik…"

ÇOCUK OLGUSU
Erhan Çelik ise yine Instagram'a şöyle yazdı: "İklimi bahardı, bahardı gözleri… Ve ben o gözlere bakarak sadece dünyamız değil, ahiretimiz de bir olsun diye dua ediyorum. Sadece eş olmayı değil, aile olmayı seçtik" diye yazdı.
Gülben Çelik'in yazdıkları evlilik sözleşmesi gibi yahu! Mesajlarda aile kurumu yüceltiliyor. 'Annelik, babalık ve çocuklar; aşktan önce gelir' deniyor.
Erhan Çelik'in yazdıklarında dini öğeler öne çıkıyor ama özünde yine aile kurumu yüceltiliyor.
Gülben Çelik, "Sen demek; biz demek, oğullar demek; aile olmak demektir" diye yazmış ama üç oğlunu nikah törenine götürmeyip babaları Mustafa Erdoğan'a bırakmış.
Madem çocuklara bu kadar çok vurgu yapılıyor, 'Neden bu mutlu günde orada değillerdi?' sorusu akla geliyor. Bu arada Erhan Çelik'in de ilk evliliğinden bir oğlu olduğunu hatırlatalım.
Bu evlilikte Mustafa Erdoğan'ın bir baba olarak yaşadığı psikoloji de ayrı bir yazı konusu aslında.
Umarım bu ünlü çift, Instagram'a yazdıkları gibi çocuklarıyla birlikte aile kurumu içinde mutlu birer sevgili olur. Önemli olan, mutluluk zaten.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA