Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emre, Arda’dan formda

Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçında 39'uncu dakikada sakatlanıp oyundan çıkmadan önce Başakşehir, Beşiktaş ceza sahasında 14 kez topla buluştu, Emre çıktıktan sonra ise iki kez.
Ligin en formda ekibi Başakşehir'den bahsediyoruz; Emre'nin ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu siz anlayın. 36 yaşında ama sahada kaldığı süre bazında şu anda Süper Lig'in en efektif yerli oyuncusu.
Şu sakatlıklar olmasa ve öfkesini kontrol edebilse Emre ilerlemiş yaşına rağmen şu an yurt dışında oynayabilirdi, aslında teklifler de gelmişti ama o İstanbul'da kalmayı tercih etti. Asıl şaşırdığım; Emre'nin neden Milli Takım'da oynamadığı.
Avrupa Şampiyonası öncesinde de Emre'ye ihtiyaç var diye yazmıştım.
Emre 36 yaşında ama kendisinden beş yaş küçük Selçuk İnan'ın iki katı koşuyor.
Emre, oynatması için Fatih Terim'e telefon açtığı Arda Turan'dan bile formda. Emre, Milli Takım'da 60 dakikayı rahat çıkarır. Sadece tecrübesi ve kalitesi için değil; direnç gösterilmesi gereken anlarda bile sahaya sürülebilir.
Terim, Süper Lig'in en formda, en değerli yerli oyuncusunu oynatmadığının farkında mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA